Grafisk design og assistance

Med mere end 15 års erfaring som freelance grafiker har ØKOPRINTs ejer og daglige leder Kennith Nielsen aka Dinosaueren en bred grafisk erfaring. Så uanset om du skal have lavet en lille tilpasning af en tryksag. skal have lavet et nyt logo, ha’ sat en annonce op, designet et visitkort, en hjemmeside eller facadeskilte eller noget helt syvende så er du i trykke hænder hos ØKOPRINT.

Godt design er objektivt, hvad der er pænt afhænger i høj grad af hvem der ser det, og en grafiker har som en kunstner sin egen stil. Hos ØKOPRINT vil vi hellere sige nej tak, og henvise til en anden, end forsøge at lave en opgave vi ikke er de rette til at løse.

Som udgangspunkt arbejdes der altid ud fra et tilbud, og lykkedes det ikke at nå til enighed om et design ud fra de oplæg du modtager så skal du heller ikke betale.  Kennith har den overbevisning at når du har betalt for hans tid så er produktet også dit bagefter derfor får du i modsætning til almindelig praksis også de originale designfiler så du ikke er stavnsbundet til ØKOPRINT i al fremtid.

Ring eller skiv og få en snak om hvad du har brug for og et uforpligtende tilbud.