Visitkort

Fra  DKK 2,00 ekskl. moms

Vis pris med momsVis pris uden moms

Et visitkort er ofte det første du giver en ny kontakt eller kunde, og efter du er gået er der kun visitkortet tilbage til at repræsenterer dig, din virksomhed eller din organisation. Hvilken historie skal dit visitkort fortælle?

Ryd

Visitkort, er der overhovedet nogen der bruger det mere? Det korte svar er: Ja i høj grad. Vi går nok alle sammen rundt med en telefon i lommen, og selv om den kan bruges til at lave notater eller gemme kontakter i så er det ikke det vi gør. Det er hurtigere og mere personligt at give folk et visitkort.

Det er værd og have i tankerne at dine tryksager er det der repræsenterer dig, dit firma eller din organisation når du ikke selv er til stede. Det gør sig særligt gældende for visitkort, da det ofte er det eneste en ny kunde eller kontakt får med efter det første møde. Det kan godt være jeg er farvet af min baggrund som grafiker, men jeg mener det er vigtigt at gøre lidt ekstra ud ens visitkort, både i designet og i valget af papir.

Et visitkort med sat sammen af clipart fra Word eller utydelige billeder fundet på internettet og printet hjemme sender et signal. Det kan være hyggeligt og måske endda på sin plads hvis du har en lille gårdbutik eller hobbyvirksomhed. Hvis du ønsker at sende et mere stilrent og  professionelt signal så lad en professionel hjælpe dig med at finde en stil og et design der passer til dig. 

Hos ØKOPRINT kan du som standard vælge mellem 3 papirtyper:

  • Mat – Vores absolute favorit, og naturligvis det vi selv bruger.
  • Glat – Et lækkert papir med en glat silkemat overflade
  • Glat/mat – Samme type og kvalitet som det glatte papir, eneste forskel er at den ene side er mat.

TIP: Når du skal vælge papir til dine visitkort er det vigtigt at tænke over hvad de skal bruges til. Hvis du f.eks. er frisør eller terapeaut så giver det god mening at lave et aftalekort på bagsiden af visitkortet, men det er vigtigt at du vælger en papirtype der kan skrives på. Vælger du pair med en glat eller blank overflade er risikoen større for at kuglepen eller tusch bliver tværet ud, og i værste fald smitter af på modtagerens tøj eller andre ting.