Plakater

Fra  DKK 95,20 ekskl. moms

Vis pris med momsVis pris uden moms
Ryd

Skal du er skal bruge en eller flere plakater til din forretning, gadeskilte, messestand eller til hjemmet? Så bestil her og lad ØKOPRINT levere. Vi har ingen opstartsgebyr og producere sædvanligvis din(e) plakat(er) inden for to arbejdsdage.

Vælg den rigtige størrelse

Hvilken størrelse skal du vælge til din plakat? Det er måske ikke helt så enkelt et spørgsmål som det kunne lyde som. For ØKOPRINT er størrelsen stort set lige meget så længe du ikke skal bruge et print der er mere end 18 meter langt så klarer vi den 🙂 men der er selvfølgelig nogle ting der er værd at overveje. Papirstørrelser er tæt på at være en videnskab, der findes rigtig mange forskellige formater rundt omkring i verden. Lidt firkantet sat op så bruger vi i Danmark A formatet til erhverv, f.eks. er gadeskilte og plakatrammer til udstilling oftest lavet i størrelserne A3, A2 og A1. Men skal du ud og købe en ramme i standardmål så er de oftest f.eks. 30 x 40 cm., 50 x 70 cm. eller 70 x 100 cm. Hvis du ska

Valg af papir/medie

Vi har valgt at begrænse os til nogle få medietyper. Ved størrelser over 30 x 40 cm. printer vi din plakat med blæk på fotopapir med satinfinish (halvblank) eller på en mat folie lavet af 100% polypropylen. Hvilken du skal vælge afgøres af motivet og af smag og behag. Farverne vil være dybere og mere levende på fotopapiret og ikke overraskende vil jeg anbefale fotopapiret til fotoplakater 🙂 Vores polypropylen lærred giver nogle virkelig flotte print der er meget velegnede til grafiske motiver. Den matte overflade betyder at du undgår refleksioner i plakaten. Hvis plakaten skal hænge et sted med meget lys, og man ikke planlægger at investerer i en ramme med refleksfrit glas kan det være en overveje værd at også at printe fotos på dette materiale.