Flyers

Fra  DKK 22,00 ekskl. moms

Vis pris med momsVis pris uden moms

Flyers er gode til korte budskaber, det kan f.eks. være et godt tilbud, et nyt produkt eller et kommende arrangement du vil reklamere for.

Ryd

En flyer er et enkelt stykke papir uden fold. Den kan være trykt på en eller begge sider. Flyers er en nem og relativt billig måde at få spredt et budskab på.

Flyers er bedst egnede til korte budskaber. Hvis du har butik eller webshop kan du f.eks. få trykt en flyer med reklame for aktuelle eller kommende tilbud og lægge i posen når folk handler eller sende den med alle ordre, eller hvad med forudtrykte “Tak for ordren” seddeler de kan være med til at hive et mere personligt præg til dine pakker. Du kan også kombinere de to ting og have Tak for ordren på den ene side og et godt tilbud på den anden.

Et andet formål flyers er rigtig gode til, er som reklame for events eller arrangementer. Det er en nem og billig måde at skabe opmærksomhed omkring sit arrangement på.

Vi kan lave flyers i alle størrelser men tilbyder som standard størrelserne A6, A5, A4 og højformat 100 x 210 mm. Har du brug for en anden størrelse er du altid velkommen til ar ringe eller sende en e-mail og få et uforpligtende tilbud.

Det kan være en rigtig god idé, især til arrangementer og events, at supplere sine flyers med opslag så der er både til uddeling og ophængning.