Visitkort

From  DKK 200,00 Excl. Moms

Visitkort findes i mange størrelser. Hos ØKOPRINT trykker vi som standard i størrelsen 55 x 85 mm. på bæredygtigt papir i høj kvalitet.

Ryd
Varenummer: N/A Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Er der overhovedet nogen der bruger visitkort mere? Det korte svar er ja i høj grad. Selv om vi stort set alle sammen går rundt med en telefon i lommen, og selv den billigste model kan bruges til at tage notater eller gemme kontakter i, så er det bare ikke altid det vi gør. Det er meget hurtigere og mere personligt, at give en ny kunde eller kontakt et visitkort.

Dine tryksager skal sælge dig, dit firma eller organisation når du ikke selv er til stede. Det gælder især for visitkort, da det ofte er det eneste man giver med fra det første møde. Det kan godt være jeg er en nørd eller en måske endda lidt snobbet, men hvis det du giver mig i hånden er noget du tydeligvis selv har bikset sammen i Word og printet derhjemme så er sandsynligheden for du nogen sinde hører fra mig tæt på ikke eksisterende.

Når du skal designe og have trykt dine visitkort er det vigtigt du tænker over hvad de skal bruges til. Hvis du f.eks. er frisør så giver det god mening at lave et aftalekort på bagsiden af dit kort, men hvis du gør det skal du tænke over hvilken type karton du vælger. En kvalitet med glat overflade er ikke god at skrive på, kuglepen eller tush bliver nemt at tværet ud og det ser ikke pænt ud, i værste fald smitter det af på kundens tøj eller bliver ulæselig.

Hos ØKOPRINT har vi valgt 3 gode kartontyper som standard af en helt mat, en glat silkemat og en der er glat på den ene side og mat på den anden.

 

Lækre med god tykkelse og stivhed. For at gøre det nemt for dig har ØKOPRINT kun 2 typer papir til  så du skal kun forholde dig til hvor mange du skal bruge og om du vil have en mat, vævet og blød overflade med en let struktur, eller om det skal være lækker glat, silkemat (halvblank) overflade på dine visitkort.

Begge kvaliteter er FSC certificerede

Yderligere information

Vægt N/A
Papirtype

Mat, Glat, Glat/mat

Antal

100, 200, 300, 400, 500, 1000, 1500, 2000