Postkort

fra  DKK 96,00 ekskl. Moms

Bæredygtige postkort med mat eller glat overflade.

Ryd

Warning

Deleting file, please wait...

Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Send personlige postkort, julekort, invitationer eller takkekort til kunder, venner eller familie.

Det er efterhånden ved at være sjældent man får et håndskrevet brev eller postkort i sin postkasse. I dag klares det meste med en e-mail eller masseproducerede upersonlige breve. Der er sikkert nogen der vil mene det er en tendens i tiden og bruge det som begrundelse til at lade være med at sende det, og det er da helt sikkert også en mulighed hvis man er som alle de andre. Man kunne også vælge at se det som en mulighed for at skille sig ud fra mængden.

Ja det er tidskrævende at lave et håndskrevet postkort, og har man 100, eller måske 1000 kunder så er kræver det at man prioritere det, MEN i en tid hvor storytelling er et buzzord og flere og flere får øjnene op for at vigtigheden i at bygge relationer til sine kunder, så vil jeg påstå at den tid og de penge det koster er givet rigtig godt ud. Hos ØKOPRINT har vi en god håndfuld faste leverandører, og sidste år kan jeg fortælle at vi fik ET julekort med en kort håndskrevet julehilsen fra den sælger der er vores kontakt. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er glad for den leverandør i forvejen men jeg kan garantere dig for at det ikke gjorde noget skidt ved min loyalitet over for dem.

Vi har udvalgt 2 typer papir til vores postkort. En der er mat på begge sider, og en med glat forside og mat bagside, så det er godt at skrive på. begge to er i almindelig postkort kvalitet og er bæredygtige.

 

Yderligere information

Antal

10, 25, 50, 100, 200, 300, 400, 500, 1000, 1500, 2000

Størrelse

A6 (105 x 148 mm.), A5 (148 x 210 mm.)

Papirtype

Glat, Mat, Glat/mat